Gündem

İktidara yakınlığıyla bilinen ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, hayat pahalılığının geldiği noktadan şikayet etti. Hatipoğlu, Kimse alınmasın ama ahlakımız İslam ahlakıyla örtüşmüyor dedi.
Sendikalar, Galata ve Haliç köprüsüne astıkları 1 Mayıs pankartlarıyla Taksim’e çağrı yaptı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu’nun 126'ncı buluşmasına ev sahipliği yaptı. Yerel değil bölgesel kalkınmayı işaret eden Cemil Tugay, “Ege Bölgesi'ndeki iller başta olmak üzere koordinasyon kurabileceğimiz her kent ve kurumla iş birliği yapacağız” dedi.
Okullarda müfredat değişiyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) uzun süredir üzerinde çalışılan yeni müfredat taslağını kamuoyu ile paylaştı. Bir haftalık sürede görüş ve öneriler alınacak.
Yunusemre Belediyesi Başkanı Semih Balaban, AKP döneminden 1 milyar 103 milyon 830 bin 640 TL borç kaldığı ilçedeki köprülü kavşağa asarak halka duyurdu.
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
Mersin Devlet Opera ve Balesi, 23 Nisan'a özel bir konserle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayacak.
Her sene olduğu gibi 23 Nisan şiirleri, 23 Nisan'ı en güzel şekilde anlatmak isteyenlerin en çok araştırdığı konuların başında geliyor. Peki 23 Nisan için yazılan şiir örnekleri nelerdir? İşte anlamlı 23 Nisan şiirleri
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yabancı uyrukluların da arasında bulunduğu 12 kadına zorla fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla 3 şüpheli hakkında 252'şer yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
İstanbul’da yarın bazı yollar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ve yapılacak koşu nedeniyle trafiğe kapatılacak.
9 maden işçisinin can verdiği faciayı araştıracak heyette, adı birçok tartışmaya konu olan AKP’li Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman da var.